Maratony Rowerowe, XC | opinie o maratonach mtb w Brzezinach

    
  • maraton mtb brzeziny
  • maraton mtb brzeziny
  • maraton mtb brzeziny
  • maraton mtb brzeziny
  • maraton mtb brzeziny
  • maraton mtb brzeziny


Opinie o maratonach

Imię/Nick:

Wpisz treść:

Przepisz liczbę:266:




dodano:

Marcin

Uważam, że wyścig był wypas. Końcówka dowaliła do pieca ale ogólnie gratki za przeprowadzenie trasy i pokazanie ciekawych terenów naszego "płaskiego" województwa łódzkiego.

dodano: 06.19.13 godz: 10:06:12

Marek

jak dla mnie jeden z najfajniejszych maratonów w jakim brałem udział. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok :)

dodano: 06.03.13 godz: 08:06:22

Admin

Zapraszamy do dodawania opinii .

dodano: 05.04.12 godz: 22:05:57

Opinie po poprzednim maratonie (Cyklomaniak.pl):

 

Dnia: 2011-05-29 13:59:44 bikeluq napisał:
Super impreza, a jedzonko po wyścigu pierwsza klasa !

Dnia: 2011-05-29 10:16:19 shiwu napisał:
Gratulacje dla organizatora za trasę. Nie sądziłem, że na w okolicy Łodzi są takie możliwości. Poproszę o więcej. Pozdrawiam!

Dnia: 2011-05-29 09:30:35 Sal napisał:
super trasa najlepszy wyścig jaki jechałem :D

Dnia: 2011-05-28 21:02:26 ziółek napisał:
no i sie zmeczylem :) w sumie to bylo co jechac :)

Dnia: 2011-05-28 20:09:51 em napisał:
Po prostu genialna trasa. DZIĘKI!

Dnia: 2011-05-28 19:46:59 69er napisał:
Takie ściganie na terenie woj. łódzkiego należy koniecznie mieć w przyszłym roku jako start obowiązkowy. Dle mnie trasa poprowadzona genialnie, nie zabrakło leśnych duktów, morderczych ale treściwych i konkretnych podjazdów był asfalt i szutry. Piasek po nocnych opadach uspokoił tych co nie wiedzą jak go pewnie przejechać. Pętla na medal. Z bufetu nie korzystałem lecz jeśli był choć w połowie tak bogato zastawiony jak ławy z grillem na finisz to organizator znalazł sobie ponad setkę sympatyków i wiernych fanów. Dziękuję, że miałem przyjemność;)

Dnia: 2011-05-28 18:16:50 vladee napisał:
Impreza 10/10! Singletracki bajka.

Dnia: 2011-05-30 16:59:47 Alco Crew napisał:
Rewelacyjna trasa, interwalowy charakter dal sie we znaki na trzecim okrazeniu, gdzie finalowy podjazd "zsadzal" niejednego z siodelka, a dlugi odcinek asfaltowy, na ktory narzekalem po objezdzie okazal sie zbawienny ;-). Dawno sie tak nie ujechalem, wielkie dzieki. Mam nadzieje, ze organizatorom nie zabraknie zapalu i kolejne sciganie odbedzie sie niebawem.


Sponsorzy

jadło staropolskie Dynamo TTM - maszyny spożywcze Lacteco

Organizator

Brzeziny MTB

Współorganizatorzy

Starostwo Powiatowe

Pomagają nam

OSP

Patronat medialny

cyklomaniak cyklomaniak